Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه زابل گفت: به درخواست دانشجویان دانشگاه زابل و با مسئولان استان سیستان و بلوچستان، موضوع حقوق معوق کارگران طرح ۴۶ هزار هکتاری بررسی شد.

امین کمالی، دبیر مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه زابل در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: به درخواست مجمع دانشجویان عدالت خواه دانشگاه زابل طی جلسه‌ای با حضور زاده میر معاون مدیرکل کار و رفاه اجتماعی در حوزه سیستان، با حضور دانشجویان، مهندس اشرفی، قائم مقام طرح ۴۶هزار هکتاری و موسوی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زابل به موضوع حقوق معوق کارگران شرکت‌های زیر نظر این طرح پرداخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کمالی افزود: در پی افزایش اعتراضات و گلایه‌های کارگران شرکت‌های پیمانکار طرح ۴۶هزار هکتاری به حقوق معوق خود که بعضا به تجمعاتی نیز منجر می‌شد طی ماه‌های گذشته با درخواست کارگران شاغل در شرکت‌های زیر نظر این طرح، جنبش عدالت خواه دانشجویی دانشگاه زابل به این موضوع ورود کرد و در ابتدا با همراهی زاده میر معاون مدیرکل کار و رفاه اجتماعی در حوزه سیستان حقوق معوق چکادجنوب را توانست تا حدود زیادی پیگیری و حل کند و حقوق معوقشان را از ۸ماه به کمتر از ۳ماه برسانند.

این فعال دانشجویی اظهار کرد: این موضوع باعث شد تا کارگران سایر شرکت‌ها از جمله جهادنصر کرمانشاه، جهادنصر همدان، آپادانا و ... با این جنبش دانشجویی ارتباط گرفته و خواستار پیگیری حقوق معوقشان که گاهی تا بیش از ۸ماه نیز می‌رسید، شدند.

به گفته کمالی زاده میر درخصوص آخرین وضعیت حقوق کارگران شرکت‌های زیرنظر طرح ۴۶هزار هکتاری گفت: بودجه این طرح همانگونه که همه می‌دانند با عنایات مقام معظم رهبری از صندوق توسعه ملی مرتفع شده و این مهم باید دقت ما را جهت به حداقل رساندن نواقص و حواشی به دلیل مقابله با سواستفاده‌های بدخواهان به حداقل برساند؛ اما متاسفانه این طرح در گذشته توسط مجریان با مشکلاتی مواجه شد که مسائل فنی درتخصص ما نیست، اما مسائل مربوط با حق و حقوق کارگران به حدی بحرانی شد که تعدادی از شرکت‌های زیر نظر طرح حقوق معوق کارگرانشان حتی به ۹تا۱۰ ماه رسید، اما پس از حضور جناب نیکبخت این معوقات به حداقل خود رسید و بیشتر شرکت‌های حقوقشان را به موقع پرداخت می‌کنند، اما به دلیل بدهی‌هایی که از قبل وجود داشته است کماکان با جمع معوقات سابق کارگران اکثر شرکت‌های بیش از ۵ماه حقوق عقب افتاده دارند.  
زاده‌میر ادامه داد: از بین آن‌ها وضعیت جهادنصر همدان، جهادنصر کرمانشاه، اپادانا و چندین شرکت دیگر حادتر است که لازم است در اسفندماه و تا پیش از عید چاره اندیشی برای حقوق معوق شرکت‌ها شود تا با اضافه شدن عیدی‌ها و سایر موارد این معوقات بیش از پیش افزوده نشود. درخواست داریم تا تحقق این مهم، ضمانت نامه‌های شرکت‌های مجری طرح تا زمان اجازه اداره کار ازاد نشود.

قائم مقام طرح ۴۶ هزار هکتاری در‌پاسخ به سوال مطرح شده درخصوص آخرین وضعیت پرداختی‌ها گفت: ما از ابتدا که آمدیم چندین ماه حقوق عقب افتاده داشتیم، ولی سعی کردیم مشکلات را به حداقل برسانیم و بار‌ها به شرکت‌ها اعلام کردیم که صورت وضعیت‌های خود را با لیست کارگران به ما ارائه کنند و خودمان به صورت مستقیم حقوق کارگران را واریز می‌کردیم، ولی لازمه اش رساندن صورت وضعیت‌ها به ما جهت انجام این‌کار بوده است.

وی تاکید کرد: در حال حاضر همه شرکت‌ها در حال بهبود شرایط هستند و کمی دل‌نگرانی درخصوص جهادنصر همدان داشتیم که درحال حل شدن است و حال دغدغه اصلی ما آپادانا می‌باشد که این موضوع را به دادستانی نیز اطلاع داده ایم و در سایر موارد باز هم پیگیری هارا انجام خواهیم داد تا طی روز‌های آینده این دغدغه‌ها نیز به حداقل برسد.

کمالی در پایان گفت: در انتهای جلسه مقرر شد تا نشست بعدی با حضور نمایندگان شرکت‌های پیمانکار ادامه داشته باشد و لیست پیمانکاران دسته دوم طرح که مورد تایید مشاور طرح هستند به اداره کار ارسال شود تا سریع‌تر قضیه حقوق کارگران حل و فصل شده و کارگران این طرح سال جدید را با خوشی و خرسندی آغاز کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: طرح 46 هزار هکتاری آبرسانی به دشت سیستان حقوق کارگران دانشگاه زابل حقوق معوق زاده میر شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۸۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده ولی فقیه و استاندار سیستان و بلوچستان روز کار و کارگر را تبریک گفتند

 در پیام مشترک آیت الله مصطفی محامی و محمد کرمی  آمده است: یازدهم اردیبهشت ماه روز کارگر به نام انسان‌هایی نامگذاری شده که با دستان توانمند خود و استفاده از استعدادهای بی‌نظیرشان فردایی روشن را برای جامعه رقم می زنند.

در سال "جهش تولید با مشارکت مردم" قطعا این کارگران هستند که می‌توانند؛ با همت والای خود به حرکت چرخ تولید در کشور شتاب دهند و در جهت توسعه این مرز و بوم حرکت کنند.

از مسوولان هم انتظار می‌رود در مقام تقدیر عملی، رسیدگی به جامعه کارگری و پاسخ به انتظارات آن‌ها و حمایت قانونی، تامین آبرومند معیشت و زندگی، حقوق کافی و امنیت شغلی کارگران را دنبال کنند.

اینجانبان ضمن تقدیر از تلاش و کوشش بی وقفه و شبانه روزی کارگران زحمت‌کش و ارجمند این روز را به تمامی کارگران فعال در عرصه تولید و پیشرفت جامعه تبریک عرض کرده و سعادت و دوام توفیقات این قشر پرتلاش جامعه را از درگاه خداوند متعال مسئلت داریم.

 
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • برای حل مشکل مسکن کارگران از ظرفیت تعاونی‌ها استفاده شود
  • پرداخت معوقات کارگران در سیستان و بلوچستان به سه ماه کاهش پیدا کرده است
  • نماینده ولی فقیه و استاندار سیستان و بلوچستان روز کار و کارگر را تبریک گفتند
  • اصلاح ۷ نقطه پرتصادف در سیستان و بلوچستان
  • روکش آسفالت ورفع ۷ نقطه پرتصادف محور‌های مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • آسفالت بیش از ۱۳۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان وبلوچستان
  • قرارداد پیمانکاری در گروه ملی فولاد تخلف قانونی است / درویشی: فقط مطالبات صنفی کارگران را پیگیری می‌کنیم +فیلم
  • تامین زمین برای ساخت بیش از ۹۰ هزار واحد مسکونی در شمال سیستان و بلوچستان
  • حضور پررنگ صنایع دستی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان در حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا